Hej fina läsare. Nu är det ett tag sen jag skrev och det känns ok. Det måste få vara ok för vad blir det annars? Ett krav ett måste en stress? Nej jag känner att det är ok  att det har dröjt en tid. 

När du inte har gjort något på ett tag som du tycker om känn efter varför. Vad är det som hänt som har hållit dig från att göra det du gillar det som får dig att le. Känn vart du vill vara mot vart du är. Hur känns det? Här är det viktigt att du inte är hård mot dig själv för att du inte har gjort något på ett tag. Kanske har det kommit saker istället som varit mer givande ett tag. Kanske du känt en press ett tag på det du gör och behöver hitta inspirationen istället för motivationen. Kanske du har gått vidare en period till något annat. Du kanske behöver få klarhet i det du vill göra och hur du gör det. Oavsett anledning är det ok. Var snäll mot dig i dina tankar. Tänk positivt och acceptera att det är som det är. Det betyder inte att du alltid kommer vara här du är. 

Du kan aldrig stå stilla så den tanken kan du vända ryggen. Du förs alltid framåt till något nytt. Ur det nya kommer alltid nytt. Nya tankar, nya känslor, nya insikter, nya idéer. Här är det en skillnad dock på vart du vill vara och vart du är. Så här är det, när du förs framåt i livet är det hur du tar emot det som gör skillnaden. Om du kan vara uppmärksam på den skillnaden, på det du får till dig har du alla möjligheter att välja en annan väg, ett nytt sätt att göra det på; nytt tankesätt. Det måste du göra för att få ett annat resultat. Om du inte väljer något annat kommer du bara traska i samma gyttja. Samma mönster uppstår. 

Så Vart är du idag? Vart Vill du vara? Hur ska du göra för att komma dit? Hur ska du tänka för att komma dit? 

Tänk utanför ramarna, ramarna håller dig tillbaka från att vara där du vill vara. 

Gör det som får dig att le, hitta glädjen i ditt liv. 

Tack för att du läser och bryr dig om dig. 

Kram